advertoriale

Izolatii termice din polistiren pentru casa de la tara

Ma tot uit de ceva zile pe internet dupa cele mai bune izolatii termice si trebuie sa recunoasc ca nu as fi crezut niciodata cat de multe solutii de izolat locuinta la exterior si/sau la interior exista.


Tocmai ce am mosteniti o casa la tara, destul de friguroasa iarna, asa ca m-am decis impreuna cu iubitul meu sa facem ceva imbunatatiri in aceasta vara.


Dupa multa chibzuiala, cred ca tot polistiren vom alege, asemenea majoritatii absolute a romanilor.


Stiu ca exista si variante mai bune, dar va fi totusi o casa de vacanta, unde vom merge destul de rar, nu vom locui permanent acolo, asa incat parca nu merita sa bagam o suma prea mare in materiale de izolare termica novatoare. Bun, clasic si ieftin! Asta ne dorim.


Polistirenul este fabricat din derivati petrolieri si are suficienta stabilitate dimensionala, mai ales ca vrem sa il utilizam la interior, nu sa facem o „”tapetare” exterioara a casutei taranesti de care va povesteam. Nu de alta, dar i-am stirbi farmecul acela rustic, provincial. Chiar nu ne dorim una ca  asta!


O sa fim atenti, evident, sa nu il asezam in apropierea unor surse de caldura deschise, pentru ca, desi producatorii de regula se lauda ca polistirenul este ignifug, aceasta calitate a sa nu ne pastreaza decat vreo cateva minute, deci mai bine sa prevenim decat sa ajungem sa apelam la pompieri ca sa ne stinga casa de vacanta!


Vrem sa punem si o centrala termica pe combustibil solid, asa ca o cheltuiala mai mica cu izolarea peretilor este cu adevarat semnificativa in cazul nostru.


Ma bucur ca am gasit site-ul depozit-online.ro de unde il putem achizitiona la un pret foarte redus.


Pentru cei interesati in achizitionarea acestui material termoizolant, dar si a altora, precum vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica, va informez ca puteti sa gasiti aici o gama extinsa de produse, dintre care chiar aveti ce alege.

Inspiratie in alegeri si in amenajarile interioare si exterioare a le locuintei voastre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s